elopement_Amsterdam

Romantische ‘elopement’ in Amsterdam

2020 is een roerig jaar! Zeker met de Covid-19 pandemie en alles wat er omheen gebeurt. Als weddingplanner heb ik het afgelopen jaar veel bruidsparen geholpen met het organiseren van een kleine bruiloft en weet je wat ik merk? Kleine intieme bruiloften zijn zo bijzonder en worden door het bruidspaar heel bewust meegemaakt. Laat je daarom inspireren door deze ‘elopement’ fotoshoot. 

“Kleine intieme bruiloften zijn zo bijzonder en worden door het bruidspaar heel bewust meegemaakt.”

Een elopement is een intieme manier om jullie liefde te vieren. Geen groots feest maar een kleine ceremonie met (eventueel) een klein aantal genodigden. Het is onwijs leuk om de elopement te combineren met een fotoshoot. Mooie herinneringen die je kunt koesteren.

“Come away with me.”  Deze styled shoot stond in het teken van een “elopement wedding”. In plaats van een traditionele bruiloft op locatie, lekker ‘ontsnappen met je geliefde’ naar een mooie plek om elkaar het jawoord te geven. Vrolijk en vrij.

“Ondanks de drukte, had het paar alleen maar oog voor elkaar.”

De shoot vond plaats op en rond het Centraal Station in Amsterdam en het koppel had heel erg veel bekijks. Ondanks de drukte, had het paar alleen maar oog voor elkaar.

Aan deze shoot werkte de volgende leveranciers mee: Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via info@mrslake.nl  
 

 

bruid_bruidegom_station
elopement bruid en bruidegom op station
bruiloftdecoratie
bruid_bruidegom_trein
bruid_bruidegom_bruidsmakeup
bruidspaar_lachend
kussend_bruidspaar

FEEL FREE TO
LEAVE A COMMENT!

LAAT GERUST EEN BERICHTJE ACHTER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *