Boek een vrijblijvende Discovery Call

Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Bridal Breakfast adviesgesprek

Je bent verloofd, hartelijk gefeliciteerd! Maar weet je eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen? Dat is heel normaal, je plant natuurlijk niet elke dag een bruiloft.

Hoe fijn is het als je je plannen kunt voorleggen aan een professional en gewoon even kunt sparren met iemand die je advies en richting kan geven.

Spar met een professionele weddingplanner over jullie bruiloft!

Is dit herkenbaar voor jou?

  • Google je ook regelmatig “Bruiloft plannen waar beginnen?”
  • Vind je het moeilijk om je dromen om te zetten in actie?
  • Hebben jij en je partner hele andere ideeën over de bruiloft en loop je vast?
  • Wil je gewoon even sparren met een professional om te zien of je nog op schema bent?

Dan is een Bridal Breakfast adviesgesprek echt iets voor jou!

Vraag maar raak

Tijdens het Bridal Breakfast adviesgesprek mag je mij alles vragen. Ik help je praktisch verder naar je droombruiloft.

Ik geef concrete tips en acties op basis van al je vragen en struggles. Na het gesprek heb je voldoende tools in handen om verder te gaan.

Foto: Jeroen Noordzij

Mijn werkwijze

Om het meeste te halen uit onze tijd samen, ontvang je voor het gesprek van mij een uitgebreide vragenlijst. Zo kunnen we tijdens het Bridal Breakfast adviesgesprek gelijk de diepte in en geef ik concreet antwoord op jullie vragen.

Het adviesgesprek duurt ongeveer twee uur en is bij jullie thuis of online. Na het gesprek ontvang je van mij nog wat handige tools per mail.

Praktisch en persoonlijk advies

Het gesprek is geheel toegespitst op wat jullie nodig hebben. Heb je bijvoorbeeld moeite met het opstellen van het trouwbudget? Dan duiken we daar in en stellen een budget op waar jullie verder mee aan de slag kunnen.

Vind je het lastig om een realistische en overzichtelijke dagindeling te maken? Dan bespreken we het samen en maak ik een opzet voor je die je ook echt kunt inzetten.

Er is zóveel informatie online, niet altijd eenduidig en afgestemd op het bruidspaar. Met Enyo hebben we een kickstart kunnen maken met het plannen van onze bruiloft. Ze luistert heel goed naar je wensen en signaleert heel gauw knelpunten. Ze komt met passende oplossingen en denkt heel goed mee. Je krijgt onwijs veel bruikbare tips mee, ze maakt een draaiboek waar je zelf aan kan sleutelen en ze draagt goede leveranciers aan. Super fijn!”

— Alida & José
Enyo Lake, weddingplanner, Mrs Lake Weddings

Investering

Het Bridal Breakfast Adviesgesprek kost €495,- en bevat het volgende:

  • 2 uur advies op maat
  • Outline trouwbudget
  • Handige checklist
  • Een heerlijk ontbijtje

Woon je binnen een straal van 25 KM vanaf Amsterdam? Dan kom ik bij je langs! Anders ontmoet ik jullie graag in een videocall.

Veelgestelde vragen

We zijn al begonnen met het organiseren, kan dat?

Zeker! Ook als je al even bezig bent met plannen, heb je veel aan een Bridal Breakfast Adviesgesprek.

Ik help je om weer even afstand te nemen zodat je weer nieuwe mogelijkheden ziet. Ook geef ik je veel praktische tips tijdens het gesprek.

Wat kunnen we bespreken in dit adviesgesprek?

Echt alles! Van praktische vragen over het budget en de gastenlijst tot meer gevoelsvragen.

Is een gesprek van twee uur echt genoeg om er echt iets uit te krijgen?

In twee uur kunnen we zeker veel bereiken. Onder andere door de vragenlijst die ik van te voren toestuur, kunnen we gelijk de diepte in.

Ik moet meteen denken aan een koppel wat ik 10 minuten sprak op een beurs. Ze waren nog niet begonnen met het plannen van de bruiloft en zagen veel beren op de weg. Ik gaf ze meteen een aantal praktische tips, en toen ik ze een maand later sprak hadden ze al zoveel grote stappen gemaakt.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact op.

“Onze ervaring met Enyo was erg positief. Wij hebben de ‘Bridal Breakfast’ met Enyo als bijzonder waardevol ervaren. Ze is zeer behulpzaam, is vriendelijk en heeft veel goede ideeën.”

— Andries & Shanice