De micro bruiloft van Hajar & Ybenson

Hajar uit Marokko en Ybenson uit Sint Maarten zijn het bewijs dat liefde geen grenzen kent én dat je het overal kan vinden. Het internationale koppel leerde elkaar kennen in een karaokebar en het was liefde op het eerste gezicht. Hajar & Ybenson waren geinspireerd door een foto op mijn Instagram account en benaderden mij om een bijzondere dag voor hen te organiseren.

Door de situatie met Covid-19, en een reisverbod was het op dat moment niet mogelijk dat de familieleden van het bruidspaar konden inreizen. Met de zegen van beide ouders, wilden Hajar & Ybenson graag een moment creeëren waarin ze hun liefde konden vieren in een intiem gezelschap. Daarnaast was een goede fotograaf en videograaf extra belangrijk voor het stel zodat ze dit bijzondere moment toch nog konden delen met hun ouders en familie in het buitenland.

Melissa van Jippey Media maakte deze mooie trouwfilm:

De trouwlocatie Hotel Arena, paste perfect bij de moderne, warme en minimalistische sfeer die het bruidspaar voor ogen had. Gecombineerd met strakke trouwhuisstijl, ranke kaarsen en speelse tafelstukken in een gedempt kleurenpalet.

Hoe dol ben ik op micro bruiloften! De 9 gasten die aanwezig waren, stonden dichtbij het bruidspaar en kensen elkaar erg goed. Hierdoor was er een open en ontspannen en erg gezellige sfeer. Tijdens de live vertolking van ‘Stand by me’, het nummer waarop het bruidspaar de trouwzaal binnenkwam, zongen de gasten luidkeels mee. En om het geheel nog meer bijzonder te maken, mocht ik de trouwceremonie doen en een stuk lezen uit het boek ‘Love letters of great men’.

Het bruidspaar begon de dag met het nuttigen van melk en Marokaanse koekjes. Hajar schitterde in een prachtig gewaad. Vervolgens maakte het bruidspaar zich klaar voor de first look en de ceremonie. Er was ruimte voor champagne en taart en ruimte voor heel veel gezelligheid tijdens een heerlijk 3-gangen diner.

Kortom, een “klein maar fijne” bruiloft.

HIGHLIGHTS:

  • Gezellige en ongedwongen sfeer
  • Elegante moderne styling
  • Live muziek tijdens de ceremonie
  • Aandacht voor film & fotografie
  • Marokkaanse melk en koekjes ceremonie
  • Bruid in korte bruidsjurk

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via info@mrslake.nl
Deze prachtige foto’s zijn gemaakt door Hind Mari.

FEEL FREE TO
LEAVE A COMMENT!

LAAT GERUST EEN BERICHTJE ACHTER

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *