Boek een vrijblijvende Discovery Call

De micro bruiloft van Hajar & Ybenson | Hotel Arena Amsterdam

Hajar uit Marokko en Ybenson uit Sint Maarten zijn het bewijs dat liefde geen grenzen kent én dat je het overal kan vinden. Het internationale koppel leerde elkaar kennen in een karaokebar en het was liefde op het eerste gezicht. Hajar & Ybenson waren geinspireerd door een foto op mijn Instagram account en benaderden mij om een bijzondere dag voor hen te organiseren.

In intiem gezelschap

Door de situatie met Covid-19, en een reisverbod was het op dat moment niet mogelijk dat de familieleden van het bruidspaar konden inreizen. Met de zegen van beide ouders, wilden Hajar & Ybenson graag een moment creeëren waarin ze hun liefde konden vieren in een intiem gezelschap. Daarnaast was een goede fotograaf en videograaf extra belangrijk voor het stel zodat ze dit bijzondere moment toch nog konden delen met hun ouders en familie in het buitenland.

Melissa van Jippey Media maakte deze mooie trouwfilm:

Intieme, gezellige micro bruiloft

De trouwlocatie Hotel Arena, paste perfect bij de moderne, warme en minimalistische sfeer die het bruidspaar voor ogen had. Gecombineerd met strakke trouwhuisstijl, ranke kaarsen en speelse tafelstukken in een gedempt kleurenpalet.

Hoe dol ben ik op micro bruiloften! De 9 gasten die aanwezig waren, stonden dichtbij het bruidspaar en kensen elkaar erg goed. Hierdoor was er een open en ontspannen en erg gezellige sfeer.

Tijdens de live vertolking van ‘Stand by me’, het nummer waarop het bruidspaar de trouwzaal binnenkwam, zongen de gasten luidkeels mee. En om het geheel nog meer bijzonder te maken, mocht ik de trouwceremonie doen en een stuk lezen uit het boek ‘Love letters of great men’.

Het bruidspaar begon de dag met het nuttigen van melk en Marokaanse koekjes. Hajar schitterde in een prachtig gewaad. Vervolgens maakte het bruidspaar zich klaar voor de first look en de ceremonie. Er was ruimte voor champagne en taart en ruimte voor heel veel gezelligheid tijdens een heerlijk 3-gangen diner.

Kortom, een “klein maar fijne” bruiloft.

Highlights

  • Gezellige en ongedwongen sfeer
  • Elegante moderne styling
  • Live muziek tijdens de ceremonie
  • Aandacht voor film & fotografie
  • Marokkaanse melk en koekjes ceremonie
  • Bruid in korte bruidsjurk

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via info@mrslake.nl

Deze prachtige foto’s zijn gemaakt door Hind Mari.

“Thank you, Enyo, for making our dream wedding come true!”

Like any other couple, we were overwhelmed with questions about vendors, location, dresses, etc…, all during this pandemic. After stumbling upon Enyo’s Instagram and having one video call with her, we decided that she would be the best planner for us, seeing how she truly captures the values of couples’ wedding ideas, whether big or small.

The results were beyond what we could ask for. Enyo captured our desires of being minimalistic, modern, and multi-cultural all while dealing with Covid-19 restrictions. Collaboration with the vendors also went smoothly from the time of planning all throughout the actual wedding day and even after!

Honestly, the biggest prize and advantage of working with Mrs. Lake Weddings was the patience Enyo has in first getting to know the couple in order to organize every detail all while being passionate and realistic.”

— Hajar & Ybenson

Wil jij ook een prachtige & onbezorgde bruiloft?

Home » Blog: Trouwtips, Inspiratie & Bruidsreportages » De micro bruiloft van Hajar & Ybenson | Hotel Arena Amsterdam