De romantische bruiloft van Jean & JB

De romantische weekend bruiloft van de Franse JB en zijn Ierse liefde Jean heeft altijd een speciaal plekje in mijn hart. Het was de eerste ‘officiële’ bruiloft die ik plande nadat ik mijn bedrijf had ingeschreven bij de KVK. En oh, wat was het een geweldige ervaring! Ze trouwden op het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg op een warme zomerdag. Een tweetalige trouwceremonie, romantische bruiloft decoratie en een knalfeest op het eind maakten het een onvergetelijke dag.

Omdat Jean & JB als expats in Nederland wonen, kwam het grootste gedeelte van de gasten uit het buitenland. Daarom koos het bruidspaar voor een gezellige weekend bruiloft met op de aankomstdag van de gasten een informeel BBQ diner, de bruiloft op zaterdagmiddag en op zondagochtend een ontbijt met alle gasten. Heel veel quality time en gezelligheid met de gasten!

De elegante klassieke styling, met witte bloemen en blauwe linten pasten perfect bij zowel de binnen- als buitenlocaties van de bruiloft. De bruidsfiets, als knipoog naar de Nederlandse cultuur was een echt statement piece. Tijdens de bruiloft was de ‘ringwarming ceremony’ een mooi persoonlijk moment. Koppels die dicht bij het paar stonden, spraken mooie wensen uit terwijl ze de trouwringen vasthielden. Zo werden de ringen verwarmd door liefde. 

Omdat beide families elkaar voor het eerst ontmoetten om de bruiloft, was het belangrijk om een spelelement toe te voegen. Dit hebben we gedaan door oud Hollandse spellen toe te voegen aan de receptie. Tijdens de gehele bruiloft werden er zelf geïmporteerde Franse champagne & wijnen en echte Ierse Pimm’s thee geserveerd. Tijdens het uitgebreide vijf-gangen diner was er een ongedwongen sfeer en waande je je op het platteland in Frankrijk. 

De gehele trouwdag werd omlijst door live muziek. Met een pianist en soliste tijdens de ceremonie en een zangeres en strijkkwartet tijdens de receptie. Het optreden van de band, DJ en live zangeres was een spetterende afsluiting.  Alle voetjes gingen van de vloer en werd er gefeest tot in de late uurtjes.

HIGHLIGHTS:

  • Tweetalige ceremonie
  • Elegante klassieke styling
  • ‘Ringwarming ceremony’
  • Zelf geïmporteerde Franse wijnen
  • Live muziek gedurende de gehele dag
  • Oud Hollandse spellen tijdens de ontmoeting van twee verschillende culturen

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via info@mrslake.nl
Deze prachtige foto’s zijn gemaakt door Mandy Aileen Photography.

FEEL FREE TO
LEAVE A COMMENT!

LAAT GERUST EEN BERICHTJE ACHTER

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *