Boek een vrijblijvende Discovery Call
Voor een onbezorgde bruiloft

Full service weddingplanner

Je gaat trouwen! Wat een onwijs mooie en spannende periode. Misschien stel je jezelf de volgende vraag: “Is samenwerken met een weddingplanner iets voor mij?”

Weddingplanner Amsterdam

Als full service weddingplanner bied ik volledige ondersteuning en organiseer ik luxe, elegante bruiloften voor kleurrijke koppels wereldwijd. Van de voorbereidingen tot aan de coördinatie en styling van jullie bruiloft.

Een huwelijk organiseren kost al gauw meer dan 400 uur. Als professioneel weddingplanner speel ik deze waardevolle tijd vrij zodat je kunt genieten van de verloving, elkaar en het leven!

Ik lever een totaalconcept waarin we jullie liefdesverhaal vertellen en waar aan elk detail is gedacht.

Kies voor expertise, ervaring & kwaliteit

Ik geloof oprecht dat je mág en kán genieten van de voorbereidingen van je bruiloft. Je verdient een droombruiloft met de beste leveranciers en dat al je vrije tijd niet wordt opgeslokt door de bruiloftsplanning.

Doe jezelf de samenwerking met een weddingplanner cadeau en kies voor expertise, ervaring en kwaliteit.

Jouw bruiloft is één van de mooiste en meest kostbare dagen van je leven, zeker ook op financieel gebied. Natuurlijk wil je dat de organisatie daarvan soepel verloopt.

Herken je jezelf in één van deze statements?

 • Ik probeer de bruiloft te regelen naast een drukke baan/ gezinsleven.
 • Ik voel me overweldigd en weet niet waar ik het beste kan beginnen.
 • Ik weet wat ik wil, maar hoe zet ik dat om naar concrete actie?
 • Hoe vind ik betrouwbare leveranciers die topkwaliteit leveren?
 • Ik wordt ‘gek’ van alle goedbedoelde meningen en adviezen van vrienden en familie.
 • Ik wil de betekenisvolle gebruiken & tradities vanuit mijn culturele achtergrond invoegen in de trouwceremonie, maar wel op een manier die bij ons past.

Of ben je bezorgd over..?

 • Kan ik samen met mijn partner, vrienden en familie echt onbezorgd genieten van de trouwdag?
 • Komen alle elementen van de bruiloft wel samen in één geheel?
 • Heb ik aan alles gedacht?
 • Heeft de bruiloft de luxe en tot-in-de-puntjes- verzorgde uitstraling die ik graag wil?
 • Komen de culturele aspecten goed tot hun recht?

Geen zorgen, je bent op de juiste plek. Dit is precies het moment waar ik binnen kom en je kan helpen.

“We hebben Enyo ontmoet op een open trouwroute. Er was een klik. Enyo is spontaan, vrolijk en duidelijk. We hebben vaak contact gehad over de leveranciers, de financiën, de gastenlijst en de aankleding van de locatie. Ze nam de stress uit handen. Enyo is een professional die veel plezier in haar werk heeft. Ook tijdens de bruiloft zorgde ze ervoor dat alles goed verliep. We kijken terug op een mooie dag.”

— Kim & Michael
Enyo Lake, weddingplanner, Mrs Lake Weddings
Enyo Lake

Jouw bruiloft

Je weet heel goed wat je wilt! Misschien niet de stap-voor-stap uitvoering (daar ben ik voor), maar je weet wel welk eindresultaat je wilt behalen: Een luxe elegante bruiloft die eigenheid uitstraalt door persoonlijke details, een bruiloft waarin je je cultuur omarmt op een manier die bij je past en een bruiloft waarin de liefde centraal staat en wordt gevierd.

Of jouw focus nu ligt op geweldige styling, de gastbeleving of heerlijk eten en entertainment, ik help je met het concretiseren van jouw dromen en wensen naar een onvergetelijke beleving.

Door mijn brede netwerk navigeer ik je moeiteloos naar de juiste leveranciers en haak professionals aan met een can-do mentaliteit die jouw bruiloft tot een succes maken.

Mijn werkwijze

Het begint allemaal met een klik!

Ik ontmoet jou en je partner graag tijdens een vrijblijvende Discovery Call. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie dromen en wensen voor de bruiloft en wat ik als weddingplanner kan betekenen.

Ik stel verschillende vragen om zo achter de belangrijkste behoeften te komen. Wat vinden jullie belangrijk en wat mag er niet ontbreken op de bruiloft. In het kennismakingsgesprek voelen we ook aan of we een prettige klik met elkaar hebben. Ik vind dit erg belangrijk want een bruiloft is zo persoonlijk!

In het gesprek schetsen we al een beeld van de trouwdag en onze samenwerking. Wil je graag meer hands-on betrokken zijn, of juist alles aan mij overlaten (wat voor veel van mijn buitenlandse stellen het geval is). Dat kan en mag! Dit is jouw proces en daar mag je van genieten.

Van abstract idee naar concreet plan

We beginnen met een uitgebreide brainstorm meeting waarin we al jouw wensen, ideeën en dromen gaan uitspreken. Dit vertaal ik naar een concreet plan.

We leggen het fundament

Voordat we inzoomen op alle details, zorgen we dat de basis gelegd is. Dit betekent het vinden van een locatie, het in kaart brengen en alloceren van het trouwbudget en de belangrijkste leveranciers (zoals bijv. fotograaf/videograaf) aanhaken.

Kies alleen maar uit ja’s!

Nu begint het leukste gedeelte! We ontwerpen alle details van de bruiloft, bezoeken locaties en proeven taart. Gedurende dit gehele proces zorg ik ervoor dat je uit leveranciers kunt kiezen van top kwaliteit die passen bij je stijl, budget en wensen.

Vertrouw de professional en laat het plannen los!

Een paar weken voor het event plannen we een detailbespreking op de locatie. Na deze bespreking kun je alle plannen loslaten en genieten!

Foto: HIND MARI

“Zij gaf ons het gevoel dat onze dag net zo belangrijk voor haar was als voor ons.”

“Enyo is echt een aanwinst geweest in de voorbereidingen van ons huwelijk. Wij wisten niet goed wat voor bruiloft wij voor ogen hadden en met de corona-uitbraak werd dit alleen maar lastiger. Enyo heeft met al haar ervaring en professionaliteit een waardevolle input gehad in de uitwerking van onze bruiloft ideeën. Zij heeft ons echt bij de hand genomen om alles concreet en haalbaar te maken binnen een korte tijdsbestek.

Zij gaf ons het gevoel dat onze dag net zo belangrijk voor haar was als voor ons. Niets was teveel en alles kon geregeld worden.

Door haar positieve houding en haar behulpzaamheid leefden wij ontspannen toe naar ‘the big day’. Ook op ons huwelijksdag had zij alles onder controle waardoor wij echt hebben kunnen genieten. Wij kijken terug op een prachtige dag en een mooie samenwerking!”

– Anastasia & Michael

Foto: Mandy Aileen Photography

If you manage to get Enyo as your wedding planner, you are one lucky couple”

“Enyo was a tremendous help to us as a wedding planner. From the first meeting we immediately clicked, she helped us and listed the things we had to look into.

She was very structured and organised which was very reassuring for us. We even had Skype calls to catch-up when needed or if we ever felt in doubt. Also as expats who do not speak Dutch, she took it on herself to contact the our suppliers to ensure clear communication and delivery on the day.

On the day, everything went so smoothly we could not believe it, all the work Enyo had done in the background was so well organized that we didn’t worry or even think about the organization on the day.

We fully trusted Enyo and it really paid off. If you manage to get Enyo as your wedding planner, you are one lucky couple. We highly recommend!!”

– Jean & JB

Helder & transparant

Investering

Het Full Service Weddingplanner pakket is maatwerk. Want, organiseer je bijvoorbeeld een meerdaagse bruiloft in het buitenland, een elopement met romantische honeymoon of een bruiloft met veel gasten?

Afhankelijk van jouw wensen en wat er nodig is om jouw bruiloft te realiseren, maak ik een offerte op maat.

Maakt je hart al een blij sprongetje?

Starttarief

Het starttarief is vanaf 6500 euro en omvat in ieder geval het volgende:

 • Wedding brainstorm
 • Blueprint + basis styling plan
 • Opstellen en beheren trouw budget
 • Locatie + leveranciersselectie
 • Contactpersoon voor leveranciers en gasten
 • Opstellen en beheren van het draaiboek
 • Detailbespreking op locatie
 • Professioneel ceremoniemeester op jouw bruiloft (incl. assistent)
 • Toegang tot een gepersonaliseerde online omgeving (planningstool) waarin alle plannen 24/7 beschikbaar zijn voor jou
 • 7 update meetings
 • The Mrs. Lake Manual – Wedding magazine

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt de betaling?

Na akkoord op de offerte ontvang je een factuur van 40% van het totaal overeengekomen bedrag. Halverwege de planning ontvang je de tweede factuur van 40% en net voor de bruiloft ontvang je de laatste factuur van 20%.

Reis- en onkosten worden altijd verrekend met de volgende factuur.

Het is ook mogelijk om na het akkoord in 6 opvolgende gelijke termijnen te betalen.

Ik heb al ceremoniemeester, is een weddingplanner dan nog nodig?

Ja zeker! Ceremoniemeester zijn is een eretaak maar vaak wordt deze eer overschaduwd door het harde werken van je zus of vriendin achter de schermen. Vaak zegt een ceremoniemeester na één keer: “Dit doe ik nooit weer!”

Als weddingplanner neem ik de organisatorische last over en doen jullie samen alleen de dingen die jullie echt leuk vinden. Daarnaast begeleid ik jullie als professional ook moeiteloos door het planningsproces heen en hoeven jullie het wiel niet steeds uit te vinden.

Zo heeft jullie ceremoniemeester een mooie eervolle taak voor de schermen en werken wij hard achter de schermen. Samen zorgen we voor een onvergetelijke trouwdag.

Wat kost een weddingplanner?

Elk bruidspaar en elke bruiloft is anders. De prijzen voor een full service weddingplanner starten vanaf 6500 euro.

Ik behoud graag de controle, is een weddingplanner iets voor mij?

Dan is een weddingplanner of professioneel ceremoniemeester juist een goed idee! Zo weet je namelijk dat de bruiloft precies zo wordt uitgevoerd als je wilt!

Tijdens het planningsproces leer ik jullie (en jullie wensen) steeds beter kennen en bespreken ook verschillende ‘rampscenario’s’.

In de online omgeving zijn jullie trouwplannen 24/7 inzichtelijk, dus je kan altijd even spieken… en mijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat je het echt in de handen van een professional overlaat. Rest assured!

Hoe weet ik dat Mrs. Lake Weddings de juiste planner voor mij is?

We starten het proces met een kennismakingsgesprek. Zo voelen we beiden aan of er een klik is!

Daarnaast is het belangrijk dat mijn werkwijze bij je past. Ik ben een dromer maar ik plan jullie bruiloft als een groot (zakelijk) project. Dat betekent dat we erg efficiënt met tijd omgaan, plannen vaak vooruit en er is een gezonde focus op het trouwbudget.

Mijn trouwlocatie heeft al een weddingplanner, heb ik jou nog nodig?

Een weddingplanner is iemand die je inhuurt en die je belangen behartigt. De bruiloftsplanner op de locatie vertegenwoordigt de locatie (en het beste belang van de locatie) en niet die van jullie.

Daarnaast zijn ze vaak niet betrokken bij alle elementen die bij het plannen van een bruiloft komen kijken. Ze zijn voornamelijk gericht op de set-up, catering en soms een stukje aankleding maar zijn verder niet betrokken bij de rest van de elementen die niet op de locatie plaatsvinden (kapper, visagist, fotograaf of DJ/band).

Een weddingplanner ontzorgt jullie op het gebied van de complete bruiloft planning inclusief alle details op de trouwlocatie.

Wat als mijn weddingplanner ziek is op mijn bruiloft, of erger?

Op jullie trouwdag staat er een altijd een collega weddingplanner stand-by. Ik bespreek met haar vooraf jullie bruiloft, wensen en het draaiboek. Zo kan ze het indien nodig direct van mij overnemen.

Gelukkig heb ik nog nooit aanspraak hoeven maken op mijn back-up en ben ik er zelf altijd.

Werk je met vaste leveranciers of mogen wij ook leveranciers aandragen?

Mrs. Lake Weddings werkt graag samen met een team van leveranciers met een ‘can-do’ mentaliteit om samen jullie droomdag te realiseren.

In de loop der jaren heb ik een fantastische club van leveranciers om mij heen verzameld die stuk voor stuk uitstekend werk leveren. Het is zeker mogelijk om een leverancier naar keuze aan te dragen.

Reis je ook mee naar het buitenland?

Ik reis graag mee maar ik heb slechts ruimte voor enkele bruiloften in het buitenland per jaar. Dus heb je een bruiloft in het buitenland gepland staan? Neem dan snel contact op.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact op.

Foto: Jeroen Noordzij

Samenwerken met een weddingplanner is extra aan te raden wanneer je:

 • Een druk schema hebt
 • Een bruiloft plant met meerdere luxury events, zoals een rehearsal dinner, brunch met gasten etc.
 • Buitenlandse gasten verwacht
 • Droomt van een bruiloft in het buitenland
 • Meer dan 100 gasten verwacht
 • Een meerdaagse bruiloft plant (bijvoorbeeld een weekendwedding of een traditional/white wedding)

“Enyo is een hele fijne weddingplannner die met je mee denkt. Ze denkt neemt 20 stappen verder en is lief en betrouwbaar. Ze straalt ook vertrouwen uit waardoor je als bruid het makkelijker uit de hand kan geven! Ik raad iedereen Enyo aan!”

— Sara & Enrico
Foto: Mandy Aileen Photography

“Enyo heeft een vrolijke, relaxte instelling en weet wanneer er keuzes gemaakt moeten worden.”

“Afgelopen zomer heb ik met Enyo mogen samenwerken bij een bruiloft op Landgoed Duin & Kruidberg. Een internationale bruiloft met voornamelijk gasten uit het buitenland. Een ontzettend leuk bruidspaar die, aangezien ze niet uit Nederland komen, Enyo’s hulp hard nodig hadden. Ik vond het erg prettig samenwerken met Enyo, doordat zij relaxed maar duidelijk is en zowel met het bruidspaar als de verschillende leveranciers rekening hield en de tijd nam om het programma door te nemen.

Naast dat Enyo ook gewoon een leuke persoonlijkheid is, met een vrolijke en positieve instelling, weet ze ook wanneer er keuzes gemaakt moeten worden. Tijdens de bruiloft liep het eten door de grote club internationale gasten, die compleet hun eigen plan trokken en niet bleven zitten, enorm uit. Voor de bruid was het feest erg belangrijk en daarom kwam Enyo in actie om samen met de locatie het diner toch goed maar sneller te laten verlopen. Hierdoor was er nog genoeg ruimte voor het feest en waren zowel de gasten als de bruid tevreden. Ik kon in al die tijd geen stress bij Enyo ontdekken en ze regelde zelfs nog een goede maaltijd voor alle overige leveranciers.

Het was fijn samenwerken en ik hoop in de toekomst meer bruiloften met Enyo te mogen doen!”

— Mandy Aileen Photography

Foto: HIND MARI

“Dankzij Enyo haar rust en creativiteit is het een prachtige ceremonie geworden.”

“Vanwege alle onzekerheden omtrent de COVID-19 situatie besloten we om onze huwelijksplannen om te gooien. We kozen ervoor om op korte termijn op kleine schaal te trouwen, om later wanneer alles weer normaal is, een groot huwelijksfeest te houden.

Uiteindelijk is het voor ons een onvergetelijke dag geworden, ondanks de pandemie en korte termijn. Zonder Enyo was dit voor ons niet mogelijk geweest. Dankzij haar dynamiek, rust, heldere communicatie en creativiteit is het een prachtige ceremonie geworden. Daarnaast heeft Enyo ook veel stress weggenomen voor ons gedurende het voorbereidingsproces.

Kortom, we zijn uitermate tevreden over onze samenwerking met Enyo en kijken ernaar uit om met haar hulp ook ons huwelijksfeest te organiseren.”

– Andries & Shanice