Boek een vrijblijvende Discovery Call

Leer een bruiloft plannen

Jouw Weddingplanner Online

Wil jij ook een bruiloft plannen zonder stress? Dat de trouwdag niet aanvoelt als een enorm project waar je niet zo goed weet waar je moet beginnen. Wil je ook gestructureerd toewerken naar je bruiloft terwijl je precies weet welke acties op er welk moment moeten gebeuren? Zodat je kunt genieten van een onbezorgde bruiloft en stressvrije verlovingstijd omdat je aan alle details hebt gedacht?

Je googelt je suf, maar je voelt je moedeloos door de veelheid aan inspiratie en ideeën. Je weet niet zo goed hoe je die ideeën kunt omzetten naar een actieplan, laat staan naar een bruiloft die gewoon goed geregeld is. Je ervaart stress en overwhelm en de bruiloft staat onderaan je ellenlange to-do lijst. En zonder plan, wordt het overweldigende gevoel alleen maar erger.

Wat zou het voor jou betekenen als het organiseren van je bruiloft je geen angst meer aanjaagt maar dat je rust en overzicht ervaart zodat je creatieve ideeën kunnen stromen?

In Jouw Weddingplanner Online begeleid ik je stap-voor-stap naar een goed georganiseerde bruiloft.

Gaat het plannen van je bruiloft een beetje als volgt?

 • Je ervaart veel druk en stress en doet eigenlijk maar wat.
 • Je bent jezelf kwijt geraakt in de details (er zijn zoveel tinten wit), maar bent bang dat je de belangrijkste stappen vergeet.
 • Je kijkt enorm op tegen de berg werk en weet niet zo goed waar je moet beginnen.
 • Je wordt moedeloos van alle goedbedoelde meningen en adviezen van de mensen om je heen.
 • Je staat niet op één lijn met je partner en vindt het moeilijk om tot een compromis te komen.
 • Je vindt in de berg aan Google searches niet de juiste leveranciers.
 • Je vindt het moeilijk om je wensen en ideeën te vertalen naar een echt plan!
 • En dat plan… je vindt het gewoonweg moeilijk om in actie te komen.

Hoe fijn is het om een weddingplanner te hebben die je aan de hand neemt en je stap voor stap begeleidt tijdens het plannen van de bruiloft?

Stel je eens voor dat je….

 • complete rust, overzicht en ontspanning ervaart tijdens het plannen van je bruiloft;
 • precies weet wat de volgende stappen zijn in het planningsproces;
 • zelfverzekerd goed geïnformeerde keuzes maakt op weg naar jouw droombruiloft;
 • een weddingplanner hebt die je aan de hand neemt tijdens het gehele planningsproces;
 • praktische informatie ontvangt van trouwleveranciers om zo de meeste valkuilen te omzeilen;
 • geen overwhelm of stress meer ervaart;
 • deel uitmaakt van een community met bruidsparen.
Foto: Renske Meinema

Wat houdt Jouw Weddingplanner Online in?

In Jouw Weddingplanner Online leer je alles wat je moet weten om op een gestructureerde manier jouw bruiloft te organiseren. Een bruiloft waarin aan elk detail is gedacht en die je met veel plezier hebt gepland.

Je volgt Jouw Weddingplanner Online in 8 modules met bijbehorende werkboeken en tools.

Jouw Weddingplanner Online is zo opgebouwd dat we stap-voor-stap toewerken naar je bruiloft. Ik vertel je precies welke acties er op welk moment gedaan moeten worden. Ook ontvang je de fysieke Mrs. Lake Manual vol praktische tips van mij en trouwleveranciers t.w.v. €98,- cadeau.

Aan het eind van Jouw Weddingplanner Online heb je een prachtige trouwbeleving gecreëerd waar je daadwerkelijk van kan genieten!

Dit ga je leren

Module 00 | Mindset

Het plannen van een bruiloft kan soms erg stressvol zijn. In deze module ontvang je de mindset tools die je helpen om ontspannen het proces in te gaan en er daadwerkelijk van te genieten.

Module 01 | Het fundament

We beginnen met de basis! In deze module leer je wat de eerste belangrijkste stappen zijn bij het organiseren van een bruiloft. We beginnen meteen met een goed fundament, en besteden aandacht aan de juiste dingen zodat je jezelf niet verliest in details die in het begin van de planning nog weinig impact maken.

Module 02 | Het Trouwbudget

Je leert hier het trouwbudget opstellen en beheren op basis van mijn Mrs. Lake formule zodat je altijd een Bruiloft Binnen Budget plant! Naast praktische tips, gaan we in deze module ook dieper in op de verschillende geldstijlen van jou en je partner.

Module 03 | Bruiloftstyling

Hoe gaat je bruiloft er uit zien? In deze module leer je alles over het ontwikkelen en doorvoeren van een persoonlijke stijl. Geen cookie cutter bruiloft, maar een bruiloft die écht bij je past en waarvan alle details kloppen.

Module 04 | Alles voor de kleurrijke bruid

In deze module leer je niet perse “hoe het hoort” maar je leert hoe het ook kan! Mijn ervaring met fusion weddings met meer dan 20+ verschillende culturen deel ik hier met je. En ja, we hebben het zeker ook over familiedruk.

Module 05 | Wettelijke zaken

In deze module behandelen de belangrijkste dingen die je moet regelen, van de trouwdatum bij de gemeente tot een huwelijksdagverzekering. Ook vind je in deze module tips voor wat je moet regelen wanneer jij (of partner) in het buitenland bent geboren.

Module 06 | Coördinatie

De praktische zaken behandelen we in deze module. Van het aanhaken van de beste trouwleveranciers, tot aan mijn methode om niet overweldigd te raken in het planningsproces.

Module 07 | Het draaiboek

Het draaiboek is het belangrijkste document en zorgt ervoor dat je trouwdag gaat zoals gepland. In deze module ontvang je al mijn praktische tips om een bruiloft te plannen met een fijne flow.

We behandelen ook het programma van meerdaagse bruiloften.

Hoe maak je een realistische planning en hoe ga je om met risico’s zoals bijvoorbeeld het weer? In het jouw persoonlijke planningsomgeving, vind je alle tools om het draaiboek te maken.

Module 08 | Jouw droombruiloft

In deze laatste module ontvang je mijn extra tips voor een droombruiloft. En hoe je echt de stress en spanning kunt loslaten en kunt gaan genieten. Dit is de mooiste tijd en je verdient het om er optimaal van te genieten.

Je kunt het natuurlijk ook zelf proberen…

Dat kan, maar ik ben hierover graag eerlijk met je. Bruiloften zijn bijzonder. Niet alleen is het een ‘once in a lifetime event’ met een grote emotionele impact, ook kost een bruiloft vaak veel geld. De gemiddelde bruiloft kost zo’n €17.000,-, een behoorlijke investering maar toch modderen veel koppels maar wat aan en proberen zelf het wiel uit te vinden.

Denk eens aan alle andere investeringen die je in hetzelfde kaliber hebt gemaakt zoals bijvoorbeeld het kopen van een huis of het investeren van je spaargeld, hierin kies je toch ook voor advies van een professional?

Hoeveel tijd ga je nog verliezen met zelf experimenteren terwijl je elke keer opnieuw merkt dat ook deze manier het tóch nog niet helemaal is? Er staat al genoeg op je bruiloft to-do lijst en de tijd vliegt voorbij en als je het niet in orde hebt, ervaar je alleen maar meer stress naarmate de bruiloft dichterbij komt.

Hoeveel kostbare missers ga je nog maken die je trouwbudget alleen maar vergroten? Jouw Weddingplanner Online kost minder dan 10% van het trouwbudget wat je reserveert voor onvoorziene omstandigheden. Geloof me, wanneer je samen met mij je bruiloft plant, heb je dat potje hoogstwaarschijnlijk niet meer nodig.

Ik snap het, dit is de eerste keer dat je een bruiloft organiseert en je moet voor alles nog het wiel uitvinden. In Jouw Weddingplanner Online ontvang je direct toegang tot mijn jarenlange ervaring als weddingplanner en bewezen tools en tricks. Ik heb inmiddels als tientallen bruidsparen mogen hepen en honderden events georganiseerd. En ik organiseer elk jaar probleemloos meerdere bruiloften tegelijkertijd.

Laat mij jou ook helpen en schakel mij in als Jouw Weddingplanner Online.

Reviews

Wat zeggen bruidsparen over samenwerken met mij

Foto: HIND MARI

“Vanwege alle onzekerheden omtrent de COVID-19 situatie besloten we om onze huwelijksplannen om te gooien. We kozen ervoor om op korte termijn op kleine schaal te trouwen, om later wanneer alles weer normaal is, een groot huwelijksfeest te houden.

Uiteindelijk is het voor ons een onvergetelijke dag geworden, ondanks de pandemie en korte termijn. Zonder Enyo was dit voor ons niet mogelijk geweest. Dankzij haar dynamiek, rust, heldere communicatie en creativiteit is het een prachtige ceremonie geworden. Daarnaast heeft Enyo ook veel stress weggenomen voor ons gedurende het voorbereidingsproces.

Kortom, we zijn uitermate tevreden over onze samenwerking met Enyo en kijken ernaar uit om met haar hulp ook ons huwelijksfeest te organiseren.”

– Andries & Shanice

“Er is zoveel informatie online, niet altijd eenduidig, veel dat moet gebeuren en natuurlijk niet afgestemd op het bruidspaar. Wel wilden we de bruiloft zoveel mogelijk zelf organiseren. Met Enyo hebben we a.d.h.v. de Bridal Breakfast een kickstart kunnen maken met het plannen van de bruiloft.

Ze luistert heel goed naar je wensen en signaleert heel gauw knelpunten. Ze komt met passende oplossingen en denkt verder heel goed mee. Je krijgt onwijs veel bruikbare tips mee, ze maakt een draaiboek waar je zelf aan kan sleutelen en ze draagt goede leveranciers aan. Super fijn, dankje Enyo!”

– Alida & José

Leer alles wat je moet weten om zelf jouw bruiloft te organiseren