Boek een bridal breakfast

Een adviesgesprek met een ervaren professional. Een Bridal Breakfast is inclusief:

• 2 uur advies op maat
• Outline trouwbudget en wedding blueprint
• Persoonlijke checklist
• Heerlijk ontbijt

Bridal Breakfast adviesgesprek

In dit online groepsprogramma begeleid ik je naar jouw droombruiloft.
Geen vage checklisten van het internet die je maar een beetje vooruit helpen maar stap-voor-stap begeleiding zodat je precies op het juiste moment de juiste acties neemt. Een actiegerichte aanpak die ervoor zorgt dat je bruiloft dromen werkelijk realiteit worden.

Jouw Weddingplanner Online

Complete ondersteuning! Van de voorbereidingen
tot de coördinatie van jullie bruiloft.

• Ontwerp & planning van jullie bruiloft
• Project & budgetbewaking
• 24/7 toegang in persoonlijke online omgeving
• Verschillende mogelijkheden passend bij jullie wensen

Full service
weddingplanner

Lees meer

Schrijf je in voor de wachtlijst

Elke bruiloft is anders en er zijn zoveel mogelijkheden! Download de brochure  voor meer informatie over de mogelijkheden & prijzen:

DOWNload de brochure

meer info

Hoe weet ik dat Mrs. Lake de juiste planner voor ons is?

We starten het proces met een kennismakingsgesprek. Zo voelen we beiden aan of er een klik is! Daarnaast is het belangrijk dat mijn werkwijze bij je past. Ik ben een dromer maar ik plan jullie bruiloft als een groot (zakelijk) project. Dat betekent dat we erg efficiënt met tijd omgaan, plannen vaak vooruit en er is een gezonde focus op het trouwbudget.

Wat kost een weddingplanner?

Elk bruidspaar en elke bruiloft is anders. In mijn brochure (download hem hier) vind je uitgebreide prijsinformatie en mogelijkheden. De prijzen voor een full service weddingplanner starten vanaf 4000 euro.

Ik behoud graag de controle, is een weddingplanner iets voor mij?

Dan is een weddingplanner of professioneel ceremoniemeester juist een goed idee! Zo weet je namelijk dat de bruiloft precies zo wordt uitgevoerd als je wilt! Tijdens het planningsproces leer ik jullie (en jullie wensen) steeds beter kennen en bespreken ook verschillende ‘rampscenario's’. In de online omgeving zijn jullie trouwplannen 24/7 inzichtelijk, dus je kan altijd even spieken… en mijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat je het echt in de handen van een professional overlaat. Rest assured!

Mijn zus/vriendin is al ceremoniemeester, is een weddingplanner dan nog nodig?

Ja zeker! Ceremoniemeester zijn is een eretaak maar vaak wordt deze eer overschaduwd door het harde werken van je zus of vriendin achter de schermen. Vaak zegt een ceremoniemeester na één keer: “Dit doe ik nooit weer!” Als weddingplanner neem ik de organisatorische last over en doen jullie samen alleen de dingen die jullie echt leuk vinden. Daarnaast begeleid ik jullie als professional ook moeiteloos door het planningsproces heen en hoeven jullie het wiel niet steeds uit te vinden. Zo heeft jullie ceremoniemeester een mooie eervolle taak voor de schermen en werken wij hard achter de schermen. Samen zorgen we voor een onvergetelijke trouwdag.

Reis je ook mee naar het buitenland?

Ik reis graag mee maar ik heb slechts ruimte voor enkele bruiloften in het buitenland per jaar. Dus heb je een bruiloft in het buitenland gepland staan? Stuur me dan snel een mail info@mrslake.nl

Mijn trouwlocatie heeft al een weddingplanner, heb ik nog een weddingplanner nodig?

Een weddingplanner is iemand die je inhuurt en die je belangen behartigt. De bruiloftsplanner op de locatie vertegenwoordigt de locatie (en het beste belang van de locatie) en niet die van jullie. Daarnaast zijn ze vaak niet betrokken bij alle elementen die bij het plannen van een bruiloft komen kijken. Ze zijn voornamelijk gericht op de set-up, catering en soms een stukje aankleding maar zijn verder niet betrokken bij de rest van de elementen die niet op de locatie plaatsvinden (kapper, visagist, fotograaf of DJ/band).Een weddingplanner ontzorgt jullie op het gebied van de complete bruiloft planning inclusief alle details op de trouwlocatie.

Werk je met vaste leveranciers of mogen wij ook leveranciers aandragen?

Mrs. Lake Weddings werkt graag samen met een team van leveranciers met een ‘can-do’ mentaliteit om samen jullie droomdag te realiseren. In de loop der jaren heb ik een fantastische club van leveranciers om mij heen verzameld die stuk voor stuk uitstekend werk leveren. Het is zeker mogelijk om een leverancier naar keuze aan te dragen. 

Wat als mijn wedding ziek is op mijn bruiloft, of erger?

Op jullie trouwdag staat er een altijd een collega weddingplanner stand-by. Ik bespreek met haar vooraf jullie bruiloft, wensen en het draaiboek. Zo kan ze het indien nodig direct van mij overnemen. Gelukkig heb ik nog nooit aanspraak hoeven maken op mijn back-up en ben ik er zelf altijd.

Veelgestelde vragen

FAQ

verzenden

Stuur mij gerust een bericht. Ik beantwoord jullie bericht binnen 2 werkdagen. Tot snel!

Bedankt! Ik heb je bericht ontvangen en doe mijn best om binnen 48 uur te reageren.

Vragen of  benieuwd naar de mogelijkheden?  Stuur mij gerust een bericht.

Contact