Ik help kleurrijke en ondernemende koppels met het organiseren van een elegante droombruiloft! Een bruiloft die past bij jouw levensstijl. Een bruiloft waarin je de culturele tradities en gebruiken omarmt op een manier die bij je past. Een bruiloft waar je zelf de volledige controle behoudt en waar niks “moet” omdat het zo hoort. Een bruiloft binnen budget. Een bruiloft die is, zoals jullie zijn. Ik vertaal jullie trouwwensen naar een persoonlijke belevenis. Een huwelijk organiseren kost al gauw 400+ uur. Als professioneel weddingplanner speel ik deze waardevolle tijd vrij zodat jullie kunnen genieten van de verloving, elkaar en het leven!
Geen zorgen, je bent op de juiste plek. Dit is precies het moment waar ik binnen kom en je kan helpen.

Koken en bakken met mijn kids

In het weekend:

Ik ben standaard om 05.00u wakker

Vroege vogel:

Dol op pasta carbonara

Guilty pleasure:

Wat zeggen bruidsparen over mij? 

"First and foremost, we want to thank Enyo for making our dream wedding come true! Like any other couple, we were overwhelmed with questions about vendors, location, dresses, etc..., all during this pandemic. After stumbling upon Enyo's Instagram and having one video call with her, we decided that she would be the best planner for us, seeing how she truly captures the values of couples' wedding ideas, whether big or small. 

The results were beyond what we could ask for. Enyo captured our desires of being minimalistic, modern, and multi-cultural all while dealing with Covid-19 restrictions. Collaboration with the vendors also went smoothly from the time of planning all throughout the actual wedding day and even after! 

Honestly, the biggest prize and advantage of working with Mrs. Lake Weddings was the patience Enyo has in first getting to know the couple in order to organize every detail all while being passionate and realistic."
- Hajar & Ybenson 


"thank you Enyo for making our dream wedding come true!"

Vanwege alle onzekerheden omtrent de COVID-19 situatie besloten we om onze huwelijksplannen om te gooien. We kozen ervoor om op korte termijn op kleine schaal te trouwen, om later wanneer alles weer normaal is, een groot huwelijksfeest te houden.
Uiteindelijk is het voor ons onvergetelijke dag geworden, ondanks de pandemie en korte termijn. Zonder Enyo was dit voor ons niet mogelijk geweest, dankzij haar dynamiek, rust, heldere communicatie en creativiteit is het een prachtige ceremonie geworden. Daarnaast heeft Enyo ook veel stress weggenomen voor ons gedurende het voorbereidingsproces.
Kortom, we zijn uitermate tevreden over onze samenwerking met Enyo en kijken ernaar uit om met haar hulp ook ons huwelijksfeest te organiseren.

Andries & Shanice

"Enyo heeft voor ons veel stress weggenomen gedurende het voorbereidingsproces!"

Enyo was a tremendous help to us as a wedding planner. From the first meeting we immediately clicked, she helped us and listed the things we had to look into. She was very structured and organised which was very reassuring for us. We even had Skype calls to catch-up when needed or if we ever felt in doubt. Also as expats who do not speak Dutch, she took it on herself to contact the our suppliers to ensure clear communication and delivery on the day.

On the day, everything went so smoothly we could not believe it, all the work Enyo had done in the background was so well organized that we didn't worry or even think about the organization on the day. We fully trusted Enyo and it really paid off. If you manage to get Enyo as your wedding planner, you are one lucky couple. We highly recommend!!

Jean & JB

"If you manage to get Enyo as your wedding planner, you are one lucky couple. We highly recommend!"

Enyo is een hele fijne weddingplannner die met je mee denkt.
 Ze denkt neemt 20 stappen verder en is lief en betrouwbaar. Ze straalt ook vertrouwen uit waardoor je als bruid het makkelijker uit de hand kan geven!
Ik raad iedereen Enyo aan!

Sara & Enrico

"Ze denkt/neemt 20 stappen verder en is lief en betrouwbaar." 

We hebben Enyo ontmoet op een open trouwroute. Er was een klik. Enyo is spontaan, vrolijk en duidelijk. We hebben vaak contact gehad over de leveranciers, de financiën, de gastenlijst en de aankleding van de locatie. Ze nam de stress uit handen. Enyo is een professional die veel plezier in haar werk heeft. Ook tijdens de bruiloft zorgde ze ervoor dat alles goed verliep. We kijken terug op een mooie dag.

Kim & Michael

"Tijdens de bruiloft zorgde ze ervoor dat alles goed verliep.
We kijken terug op een mooie dag."

Wat is onze bruiloft een prachtige dag om naar terug te kijken. De dag waarop wij JA voor altijd hebben vastgelegd. Dankzij de inzet van Enyo hebben wij onze dromen voor onze huwelijksdag kunnen verwezenlijken. Mijn man heeft Duits/Italiaanse roots en ik heb Ghanese roots. Lekker multiculti dus. Een grote kleurrijke bruiloft met een heerlijke lunch voor een ieder en veel gedans!

Wij houden beiden van kwaliteit en nemen geen genoegen met minder. Toen wij beiden de trouwzaal en receptieruimte binnen liepen, stonden wij versteld. Alles zag er zo uit zoals hoe wij het ons hadden voorgesteld. Adembenemend! 

Wij hebben samen met onze familie en vrienden onze bijzondere dag mogen vieren zoals hoe wij het heel graag wilden.

Silas & Clara


"Alles zag er zo uit zoals hoe wij het ons hadden voorgesteld. Adembenemend!" 

Ongeveer een half jaar voor ons bruiloft hebben we Enyo ingeschakeld als weddingplanner. We hadden met sommige punten zoals het samenbrengen van verschillende geloven nog een push nodig. Enyo heeft ons daarbij goed geholpen. Ze dacht zeer goed mee en kwam met ideeën die ons enorm hielp. Naast haar ongelofelijke creativiteit is Enyo ook zeer dynamisch te noemen. Dat bleek toen we op de bruiloft erachter kwamen dat de bruidsmeisjes hun jurken thuis waren vergeten. Enyo zette alles op alles om de jurken op tijd op locatie te krijgen.
We zijn Enyo heel dankbaar voor het mogelijk maken van deze speciale dag

Reshmi & Geoffrey

"Wij zijn Enyo zo dankbaar dat ze onze speciale dag heeft doen uitkomen zoals we hadden gedroomd." 

In de zomer van 2019 heb ik Enyonam benaderd, om ons te assisteren voor onze 15 jarig jubileum dat wij wilden vieren in maart 2020. Omdat wij midden in een verhuizing zaten naar het westen van Nederland en ik haast geen hoofd had om aan de voorbereidingen te werken voor onze grote dag vond ik dit een keuze waar ik geen spijt van heb. Ondanks dat een vow renewal minder stress is dan een echte huwelijksdag, zijn er zoveel persoonlijke aspecten die bij kwamen kijken, en daar heeft Mrs. Lake wedding ons heel goed bij geholpen onze droom te realiseren, echt een aanrader!
We zijn Enyo heel dankbaar voor het mogelijk maken van deze speciale dag!

Randy & Mireille

"Mrs. Lake weddings heeft ons geholpen om onze droom te realiseren."

R & M

Onze kinderen zijn inmiddels 13 jaar (een tweeling) en we trouwden voordat ze waren geboren. En elke keer als we naar onze trouwfoto’s/ video kijken zeiden ze: zo jammer dat wij er toen niet bij waren. Dus besloten we dit speciaal moment ook voor hun te plannen.

Ik kwam Mrs. Lake Weddings tegen en we besloten te gaan voor een fotoshoot met “surprise” ceremonie waar mijn man en ik onze geloften konden vernieuwen. We bespraken al onze wensen met Enyo en alles werd werkelijkheid.

Wij zijn super tevreden over de dienst die werd geleverd en onze kids zijn super gelukkig dat ze ons huwelijk mochten ‘herbeleven’.

Ben & Meredith


"We bespraken al onze wensen met Enyo en alles werd werkelijkheid." 

De combinatie van geruststelling bieden dat we alles aan haar konden overlaten op de dag zelf en het feit dat ze ons wel steeds wees op de tijdsplanning om dat wat nog geregeld moest worden wel te gaan doen heeft ervoor gezorgd dat we vanaf een week voor de bruiloft relaxed konden zijn en uitgerust en vol vertrouwen dat alles goed georganiseerd was onze dag tegemoet konden treden. Op alle foto’s is die ontspannen houding van ons als bruidspaar zichtbaar.
We zijn weddingplanner Enyo heel dankbaar dat zij haar talenten heeft ingezet om een mooi verzorgde bruiloft voor ons te organiseren. 
We zijn Enyo heel dankbaar voor het mogelijk maken van deze speciale dag

Henk & Willemien

"Op alle foto’s is die ontspannen houding van ons als bruidspaar zichtbaar!" 

Ik woon in Amsterdam met mijn man, en zoons van 4 en 2 jaar.
 Dit jaar ben ik gestart met een moestuin als ontspannende hobby, maar ik ben stiekem heel erg fanatiek. Ik geloof niet in Bridezilla’s, maar ik geloof wel  dat je altijd jezelf kunt zijn, ook in een trouwjurk!

Meer over mij: 

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek hebben we het over jullie droombruiloft en kijken we of er een klik is.

Na de kennismaking,  vertaal ik jullie  wensen, dromen én ideeën in een concreet voorstel voor een bijzondere trouwbelevenis. Samen creëren we jullie droombruiloft binnen de beschikbare tijd en budget. Een bruiloft die past bij jullie levensstijl, al is die niet traditioneel. Groots en uitbundig, of juist klein en intiem.

Persoonlijke aanpak

What we do

Mrs. Lake Weddings werkt graag met kleurrijke koppels. Kleurrijk in de breedste zin van het woord.

 
Of het nu gaat om een multiculturele bruiloft waar verschillende culturen en gebruiken worden samengevoegd, een ‘opa’ die gaat trouwen, een uniek trouwconcept of expats die ver van huis werken. Kortom: koppels die hun eigen stempel op hun trouwdag drukken en nieuwe tradities durven te maken.

Kleurrijke koppels

What we love