Over mij

HomeOver mij

HI, IK BEN ENYO!
Ik heb al heel lang een passie voor bruiloften. Dit begon al als klein meisje met mijn poppen en ik heb mijn planning skills echt herontdekt tijdens het organiseren van mijn eigen bruiloft. Ik ben er trots op dat ik er ondanks alle emoties in ben geslaagd op een grote bruiloft (600+ gasten en een bridal party van 32 personen) ‘on time & in budget’ te managen. Hierna organiseerde ik een reeks bruiloften van mensen in mijn directe omgeving en hakte ik de knoop door om mij om te scholen tot professioneel weddingplanner.

De ‘hectiek’ op een bruiloft, zorgen dat alle verschillende onderdelen op het juiste moment op de juiste plaats staan. Het samenstellen van een dream team van leveranciers die passen bij jullie als bruidspaar en die jullie versteld doen staan. Dit zijn een aantal elementen die ik het mooiste vind aan mijn vak.

 

Waar geniet ik van?

 • Pasta carbonara - Dat is echt mijn guilty pleasure!
 • Quality time met mijn mannen - Nu is dat vooral heel veel spelen en vies worden ;).
 • Uitgebreid ontbijten op een vrije dag - Dit is vaak een uitdaging want mijn man is echt geen ochtendmens.

Willen jullie mij beter leren kennen en ontdekken wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek.

IS EEN WEDDINGPLANNER IETS VOOR MIJ?

 • Komen jullie door de drukte van werk/gezin niet aan het plannen toe?
 • Wordt je al gestresst als je alleen maar denkt aan jullie trouwdag?
 • Willen jullie het trouwbudget in toom houden?
 • Hebben jullie hele andere ideeën over de trouwdag en komen jullie er niet uit?
 • Hebben jullie een verschillende culturele achtergrond en willen jullie graag nieuwe tradities maken op jullie trouwdag?
 • Willen jullie heel snel of in het buitenland trouwen?
 • Hebben jullie behoefte aan tips en advies?
 • Willen jullie zelf de bruiloft regelen maar de coördinatie van de trouwdag overdragen aan een professional?
 • Zijn jullie op zoek naar leveranciers die op-en-top bij jullie passen?

Kleurrijke ondernemende koppels!

Mrs. Lake werkt graag met kleurrijke koppels. Kleurrijk in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een multiculturele bruiloft waar verschillende culturen en gebruiken worden samengevoegd, een ‘opa’ die gaat trouwen, een uniek trouwconcept of zijn jullie expats die ver van huis werken. Koppels die hun eigen stempel op hun trouwdag drukken en nieuwe tradities durven te maken.

De koppels die bij mij aankloppen hebben het druk, vaak werken beide partners, hebben een eigen onderneming of een druk gezin met kinderen. Mrs. Lake is een creatieve wedding planner  met persoonlijke aandacht die beslissingen durft te maken en het hele proces onder controle heeft zodat jullie zich daar geen zorgen over hoeven te maken.

Weddingplanner ceremoniemeester

image
https://mrslake.nl/wp-content/themes/hazel/
https://mrslake.nl/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/home/gehdrbm109/domains/mrslake.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off