Boek een vrijblijvende Discovery Call

Romantische bruiloft op landgoed Duin & Kruidberg

De romantische bruiloft van de Franse JB en zijn Ierse liefde Jean was een droom om te organiseren. Ze trouwden op het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg op een warme zomerdag. Een tweetalige trouwceremonie, romantische bruiloftdecoratie en een knalfeest op het eind maakten het een onvergetelijke dag. 

Eerste ‘officiële’ bruiloft

Deze romantische weekend bruiloft heeft altijd een speciaal plekje in mijn hart. Het was de eerste ‘officiële’ bruiloft die ik plande nadat ik mijn bedrijf had ingeschreven bij de KVK. En oh, wat was het een geweldige ervaring!

Elegante klassieke styling

Omdat Jean & JB als expats in Nederland wonen, kwam het grootste gedeelte van de gasten uit het buitenland. Daarom koos het bruidspaar voor een gezellige weekend bruiloft met op de aankomstdag van de gasten een informeel BBQ diner, de bruiloft op zaterdagmiddag en op zondagochtend een ontbijt met alle gasten. Heel veel quality time en gezelligheid met de gasten!

De elegante klassieke styling, met witte bloemen en blauwe linten pasten perfect bij zowel de binnen- als buitenlocaties van de bruiloft. De bruidsfiets, als knipoog naar de Nederlandse cultuur was een echt statement piece.

Tijdens de bruiloft was de ‘ringwarming ceremony’ een mooi persoonlijk moment. Koppels die dicht bij het paar stonden, spraken mooie wensen uit terwijl ze de trouwringen vasthielden. Zo werden de ringen verwarmd door liefde. 

Oud Hollandse spellen & Franse wijn

Omdat beide families elkaar voor het eerst ontmoetten om de bruiloft, was het belangrijk om een spelelement toe te voegen. Dit hebben we gedaan door oud Hollandse spellen toe te voegen aan de receptie.

Tijdens de gehele bruiloft werden er zelf geïmporteerde Franse champagne & wijnen en echte Ierse Pimm’s thee geserveerd. Tijdens het uitgebreide vijf-gangen diner was er een ongedwongen sfeer en waande je je op het platteland in Frankrijk. 

Live muziek

De gehele trouwdag werd omlijst door live muziek. Met een pianist en soliste tijdens de ceremonie en een zangeres en strijkkwartet tijdens de receptie. Het optreden van de band, DJ en live zangeres was een spetterende afsluiting.  Alle voetjes gingen van de vloer en werd er gefeest tot in de late uurtjes.

Highlights

  • Tweetalige ceremonie
  • Elegante klassieke styling
  • ‘Ringwarming ceremony’
  • Zelf geïmporteerde Franse wijnen
  • Live muziek gedurende de gehele dag
  • Oud Hollandse spellen tijdens de ontmoeting van twee verschillende culturen

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via info@mrslake.nl

Deze prachtige foto’s zijn gemaakt door Mandy Aileen Photography.

“On the day, everything went so smoothly we could not believe it. we didn’t worry or even think about the organization!”

“Enyo was a tremendous help to us as a wedding planner. From the first meeting we immediately clicked, she helped us and listed the things we had to look into. She was very structured and organised which was very reassuring for us. We even had Skype calls to catch-up when needed or if we ever felt in doubt. Also as expats who do not speak Dutch, she took it on herself to contact the our suppliers to ensure clear communication and delivery on the day.

On the day, everything went so smoothly we could not believe it, all the work Enyo had done in the background was so well organized that we didn’t worry or even think about the organization on the day. We fully trusted Enyo and it really paid off. If you manage to get Enyo as your wedding planner, you are one lucky couple. We highly recommend!!” – Jean & JB

Wil jij ook een prachtige & onbezorgde bruiloft?

Home » Blog: Trouwtips, Inspiratie & Bruidsreportages » Romantische bruiloft op landgoed Duin & Kruidberg