Boek een vrijblijvende Discovery Call

Bruiloft Styling

Je gaat voor een unieke trouwbeleving. Vanaf het moment dat je gasten de uitnodiging op de mat ontvangen tot aan het moment dat je voor het eerst de trouwlocatie binnen loopt.

Levendige kleuren, een compleet kloppend plaatje met bloemen – daar wordt je blij van!

Als bruiloft stylist zorg ik voor de complete aankleding van jouw bruiloft. Van concept tot realisatie op je huwelijksdag.

Krijg een prachtig gestylde bruiloft die over 20 jaar nog steeds tijdloos voelt

Waarom een bruiloft stylist?

Ik zorg voor de complete aankleding van jouw bruiloft. Van het concept tot realisatie op je huwelijksdag. Samen met mijn team zorgen we ervoor dat de bruiloft eruit ziet zoals je hebt gedroomd (of gepind) en dat het geheel tot in de details klopt. Ik ontwerp een styling concept wat past bij jullie wensen, jullie liefdesverhaal en natuurlijk de trouwlocatie.

Bruiloftdecoratie gaat niet alleen maar om het aankleden van een ruimte, het gaat om het creëren van een beleving voor jou, je partner en alle gasten waarin alle elementen naadloos op elkaar zijn afgestemd.

Is bruiloft styling iets voor jou?

Je bent er uit! Je wilt graag een gestylde bruiloft, maar krijg je het al benauwd bij de gedachte aan het volgende?

 • Je weet gewoonweg niet waar je moet beginnen?
 • Hoe maak je van alle losse elementen en samenhangend concept?
 • Je vraagt je af aan wie je de trouwdecoratie kunt uitbesteden?
 • Hoe krijg je die luxe afwerking die je altijd op Pinterest ziet?
 • Waar vind je de beste en leukste trouwdecoratie spullen?
 • Thema’s, kleuren, materialen? HELP!

Al deze vragen en meer nemen mijn team en ik voor je uit handen.

Voorbij de trends

“Wij willen graag dat wanneer onze gasten de locatie binnenkomen, ze ons herkennen in alles!” – Alida

Ik weet nog goed dat bruid Alida het bovenstaande statement maakte tijdens onze kennismaking. En ik ben het 100% met haar eens!

Tijdloze & gepersonaliseerde styling

Ik help je graag naar een bruiloft styling die voorbij de trends gaat! Dat wanneer je over 20 jaar je trouwfoto’s bekijkt, de styling nog steeds tijdloos is omdat de styling keuzes zijn gebaseerd op ankerpunten uit je relatie.

Dat kan een gevoel zijn wat je graag aan je gasten wilt overbrengen, “Dat aangeschoten gevoel als je op een festival staat te dansen”. Dat kan een kleurenpallet zijn, “We laten ons graag inspireren door de iconische fuchsia roze & oranje jurk van Beyonce in de clip Crazy in Love”. Maar dat kan ook jullie favoriete vakantieland zijn. Denk hierbij aan patronen en kleuren etc.

Deze eigenheid vertaal ik naar een styling concept. Dat concept kan zo ingetogen of zo uitbundig zijn als jullie dat graag willen. Van totaalconcepten waarbij zelfs de uitnodigingen als het eten onderdeel zijn van het geheel, tot aan een focus op bijvoorbeeld alleen de ceremonie.

Kleurrijk, uitgesproken en groots

Mijn stijl als stylist is modern en elegant. Ik gebruik graag uitgesproken kleuren, toffe eye-catchers en betekenisvolle details.

Mijn werkwijze

Kennismakingsgesprek 1

Graag ontmoet ik jullie tijdens een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen. Ik stel vragen over de locatie, het aantal gasten en het programma om zo een compleet beeld te krijgen van wat je nodig hebt.

Na dit gesprek ontvang je binnen twee weken een offerte en een visuele impressie.

Het ontwerp

Na akkoord op de offerte, ga ik voor jullie aan de slag! Ik breng een bezoek aan jullie trouwlocatie om de ruimte en mogelijkheden in mij op te nemen.

Gebaseerd op onze kennismaking en het locatie bezoek, ontwerp ik een styling concept, moodboard en stylingplan. We bespreken dit concept en na jullie akkoord ga ik verder met het inkopen van de benodigde materialen, stoffen, bloemen etc.

Gedurende het proces hebben we nog twee contactmomenten.

Jullie gestylde bruiloft

Op de trouwdag ben ik er al vroeg. Samen met mijn team verzorgen we de aankleding van je bruiloft. Vaak zijn we de hele dag aanwezig om eventuele veranderingen in ruimtes te maken van bijvoorbeeld ceremonie naar diner naar feest. ook zorgen we voor de afbouw van de styling materialen. Soms op de dag van het event, of soms de volgende dag.

Van idee, naar ontwerp, naar een gestylde bruiloft

Foto: Luca Varchetta

“Alles zag er uit zoals wij ons hadden voorgesteld. Adembenemend!”

“Wat is onze bruiloft een prachtige dag om naar terug te kijken. De dag waarop wij JA voor altijd hebben vastgelegd. Dankzij de inzet van Enyo hebben wij onze dromen voor onze huwelijksdag kunnen verwezenlijken. Mijn man heeft Duits/Italiaanse roots en ik heb Ghanese roots. Lekker multiculti dus. Een grote kleurrijke bruiloft met een heerlijke lunch voor een ieder en veel gedans!

Wij houden beiden van kwaliteit en nemen geen genoegen met minder. Toen wij beiden de trouwzaal en receptieruimte binnen liepen, stonden wij versteld. Alles zag er zo uit zoals hoe wij het ons hadden voorgesteld. Adembenemend!

Wij hebben samen met onze familie en vrienden onze bijzondere dag mogen vieren zoals hoe wij het heel graag wilden.”

— Silas & Clara

Kosten Bruiloft Styling

De kosten van bruiloft styling zijn natuurlijk afhankelijk van wat er allemaal nodig is om jouw visie tot leven te brengen. Dit schrijf ik na onze kennismaking voor je op in een offerte.

Het totaalbudget bestaat uit een starttarief + variabele kosten.

Starttarief

Vanaf €1795,- inclusief:

 • Kennismakingsgesprek
 • Offerte + visuele impressie
 • Locatiebezoek
 • Ontwerpen van het moodboard en stylingplan
 • Twee contactmomenten waarin we alle details doorbespreken
 • Opbouw
 • Afbouw stylingsmaterialen

Variable kosten

De variabele kosten zijn per bruidspaar verschillend en afhankelijk van een groot aantal factoren. Hoeveel gasten verwacht je? Welke onderdelen van de bruiloft wil je gestyled hebben, en op welke manier? Hoeveel tijd is er beschikbaar?

Deze vragen (en nog veel meer) stel ik in onze kennismaking om een goed idee te krijgen van jullie wensen en bruiloft. Na dit gesprek ontvang je een visuele impressie en een offerte op maat.

Onder de variable kosten vallen bijvoorbeeld de kosten voor bloemen, materialen die worden ingehuurd, inkoop van speciale materialen en extra personeel.

Veelgestelde vragen

Gaat het eruit zien zoals het Pinterest plaatje?

Leuke vraag, mijn eerlijke antwoord? ja en nee!

Pinterest (of andere media) is echt geweldig om je te laten inspireren door toffe kleurenschema’s en gave ideeën. De echte uitdaging zit in het vertalen van die inspiratie naar een concreet plan. Want misschien leent de locatie die je hebt uitgekozen zich niet voor het concept, of vind je partner het mood board helemaal niks. Nadat je de inspiratie hebt opgedaan, maken we het ontwerp passend voor jouw situatie, trouwlocatie en budget.

Mogen mijn gasten meehelpen?

Lief aanbod, je gasten mogen vooral heel erg genieten! Ik neem altijd voldoende mensen mee om jouw bruiloft te stylen. Samen met mijn team bespreken we van te voren een actieplan zodat we in de kortste tijd, het meeste kunnen doen. Vooral met bijvoorbeeld het omzetten van een ceremonie naar een diner setting, is het belangrijk dat dit snel gebeurd. Daarnaast betekent stylen ook veel klimmen, tillen en sjouwen. Het is daarom verzekeringstechnisch niet handig als je familielid helpt.

Kunnen we van te voren een budget aangeven?

Ja zeker! Dat vind ik zelfs heel fijn. Zo kan ik in het eerste gesprek al heel realistisch de mogelijkheden weergeven en vervolgens een offerte maken die bij jullie budget past.

We hebben meerdere locaties, kan dat?

Het aankleden van meerdere locaties is zeker mogelijk. Hiervoor maken we een duidelijke planning en schakel ik indien nodig extra personeel in.

We trouwen in het buitenland, kan dat?

Ook help ik je graag bij de styling van een bruiloft in het buitenland. Ik neem maar een beperkt aantal bruiloften in het buitenland per jaar aan. Wil je mij boeken als stylist voor jullie bruiloft in het buitenland? Stuur me dan gelijk een mail om mijn beschikbaarheid te checken, info@mrslake.nl

Alles gebeurt op één locatie, kan dat?

Ook wanneer jouw bruiloft plaatsvind in één ruimte, kijken we naar de mogelijkheden om zo goed mogelijk gebruik te maken van de ruimte. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we hier dieper op in.

Kan ik losse materialen van je huren?

Helaas heb ik geen verhuurshop en verhuur ik op dit moment geen losse materialen.

Wat valt er allemaal onder bruiloft styling?

Dat is het leuke! Je kunt het zo uitgebreid of ingetogen maken als je het zelf wilt. Ga je voor de volledige ervaring waarbij we naast de aankleding van de ceremonie, diner en het feest ook details als de uitnodigingen en het drukwerk verwerken in het totaalconcept? Of ga je voor een uitgebreide gestylde dinertafel met toffe eye-catchers bij de ceremonie. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden en ik ga voor jullie aan de slag.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact op.

Foto door Yara Photography

“Aandacht maakt alles mooier – dat is waar Enyo voor staat”

“Enyo is een hele fijne collega uit de branche om mee samen te werken en denkt met alles mee. Ook met het contacten is zij altijd duidelijk wat ze wil en wat ze niet wil.

Wij hebben al een aantal opdrachten mogen verwezenlijken met Enyo en deze zijn altijd met de juiste communicatie volbracht met de puntjes op de i.

Wat Enyo van Lake weddings zo bijzonder maakt is de communicatie en de details die zij presteert. Het is namelijk zo belangrijk om je statements duidelijk te hebben en dat het niet overal zomaar ligt. Daar houd ik van en dat maakt het bij koppels ook rustig in het hoofd! 10’s 10’s 10’s across the board!”

— Pascal, House of Artz