Wat was het toch een bijzondere dag! Binnenkort doen ze het nog eens dunnetjes over met een ceremonie en een groot feest! Ik kan niet wachten! Ook leuk, het verhaal van Andries en Shanice werd opgepikt door trouwblog Girls of honour. Je leest de blog hier.

HIGHLIGHTS:
Traditionele Ghanese trouwceremonie
Super tof en moedig bruidspaar
Zelfgemaakte bruidsjurk, bekijk de DIY video van Shanice!
Intieme ceremonie met 15 gasten
Livestream
Heerlijke Hollandse hapjes tijdens de ontmoeting van twee verschillende culturen.

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via info@mrslake.nl

 Deze prachtige foto’s zijn gemaakt door Hind Mari.

Liefde overstijgt de maatregelen.
Het was een bijzondere en intieme bruiloft. Ik merk dat bruidsparen die ervoor kiezen om toch te trouwen tijdens Corona, de bruiloft heel bewust en intens beleven. En vooral vieren met de mensen die onwijs dicht bij ze staan. Ondanks dat er zichtbare maatregelen werden getroffen (hygiëne stations, 1,5 meter afstand, speciale instructiekaartjes), trokken deze niet de aandacht. Iedereen was vooral gericht op het vieren van de liefde.

Bruiloft via livestream
Er waren 15 gasten aanwezig. De overige vrienden en familieleden bekeek de ceremonie via livestream. Hoe mooi was het om te zien dat de mensen aan de andere kant van de livestream toch erg dichtbij waren en deze bijzondere dag samen konden vieren. 

Vanwege alle onzekerheden omtrent de COVID-19 situatie besloten we om onze huwelijksplannen om te gooien. We kozen ervoor om op korte termijn op kleine schaal te trouwen, om later wanneer alles weer normaal is, een groot huwelijksfeest te houden.
Uiteindelijk is het voor ons onvergetelijke dag geworden, ondanks de pandemie en korte termijn. Zonder Enyo was dit voor ons niet mogelijk geweest, dankzij haar dynamiek, rust, heldere communicatie en creativiteit is het een prachtige ceremonie geworden. Daarnaast heeft Enyo ook veel stress weggenomen voor ons gedurende het voorbereidingsproces.
Kortom, we zijn uitermate tevreden over onze samenwerking met Enyo en kijken ernaar uit om met haar hulp ook ons huwelijksfeest te organiseren.

"Enyo heeft voor ons veel stress weggenomen gedurende het voorbereidingsproces.."