Boek een vrijblijvende Discovery Call

Welkom bij de Bridal Breakfast Show

Welkom en wat leuk dat je hier bent! De allereerste aflevering van mijn podcast The Bridal Breakfast show staat online! Ik heb enorm uitgekeken naar dit moment om je te inspireren en al mijn ervaring en expertise als weddingplanner met jou te delen!

The Bridal Breakfast show is gericht op actie, in deze podcast geef ik je elke week praktische tips & tricks zodat je een boost ervaart en weer verder kan met het plannen van jouw bruiloft.

Laat me weten wat je van de podcast vind en welke onderwerpen je graag wilt horen. Ik ben er voor jou!

Gek van een overvolle inbox?

12-kant-en-klare wedding planning e-mails die je gelijk kunt gebruiken!

Welkom bij de allereerste aflevering van The Bridal Breakfast Show!

Ik heb enorm uitgekeken naar deze dag, en eerlijk gezegd heb ik deze dag ook steeds een beetje uitgesteld omdat ik het best wel spannend vond allemaal. Maar, mijn focus voor de tweede helft van dit jaar is imperfecte actie ondernemen!

Soms stellen we dingen zolang uit omdat het perfect moet zijn, zeker als weddingplanner, maar vandaag heb ik de keuze gemaakt om hier gewoon voor te gaan. en al mijn ervaring en expertise met jou te delen in deze podcast.

Daarom kies ik er ook voor om de podcasts op te nemen in 1 take, en het niet opnieuw te doen als ik mij verspreek. Weet je waarom? Het gaat helemaal niet om mij en hoe mooi en gepolijst ik het allemaal heb geregeld.

Het gaat vandaag om jou, het gaat elke keer als je deze podcast beluistert om jou. Ik ben benieuwd waar je staat? Ben je net verloofd, en kun je niet wachten met het plannen van je bruiloft? Of ben je volop bezig en op zoek naar praktische tips? Ik ben hier voor jou en om je te helpen.

Het gaat vandaag om jou, en het gaat elke keer als je deze podcast beluistert om jou!

En ik hoop dat je uit de Bridal Breakfast Show, net zoveel inspiratie haalt als ik uit de podcasts die ik regelmatig beluister.

Deze eerste aflevering is meer een introductie en iets anders dan de rest. Ik wil mijzelf & de podcast graag aan je introduceren zodat je weet van wie je gaat leren en wat je van de podcast mag verwachten.

En ik heb zoveel leuke onderwerpen voor je klaarstaan! We gaan het bijvoorbeeld hebben over hoe je verschillende culturen samenvoegt in een fusion wedding, zonder dat het een ratjetoe wordt… We gaan het hebben over een stukje mindset, hoe blijf je kalm tijdens het plannen van je bruiloft… en ik geef natuurlijk praktische tips over onderwerpen als het trouwbudget, veelvoorkomende fouten tijdens de planning, en het toevoegen van jouw unieke persoonlijkheid in de bruiloft.

Waarom heet de podcast de Bridal Breakfast Show?

Een van mijn diensten is het Bridal Breakfast adviesgesprek. In dit gesprek ga ik bij bruidsparen langs met een lekker ontbijtje en bespreken alle ins- outs van de bruiloft en ik help ze een stap verder. De Bridal Breakfast show is een “light” versie van het adviesgesprek. Ook hier deel ik praktische tips en tricks die je echt verder helpen met de organisatie van jouw bruiloft. En, als je er een kop koffie bij zet, dan is het net alsof we samen aan de ontbijttafel zitten… toch?

Deze podcast is jouw momentje! De afleveringen zijn kort, zodat je ze kunt opnemen in je dagelijkse routine. Tijdens het autorijden, in het ov… tijdens het afwassen (Dan luister ik zelf ook veel naar podcasts). Op deze manier kun je alvast vooruitdenken over de volgende stap voor wanneer je weer bezig gaat met het plannen.

De podcast komt elke vrijdag om 07:00u online. Trouwen is mooi en gaaf, maar heeft soms ook een overweldigende en moeilijke kant. Ik sleep je als jouw wedding planner online hierdoorheen en stap voor stap organiseren we samen jouw droombruiloft. Ik ben open en eerlijk met je, en geef je informatie waar je echt iets aan hebt. Ik wil je in deze podcast ook enorm inspireren en laten zien wat de geweldige mogelijkheden zijn voor een kleurrijke bruiloft. En, ik wil je helpen om jouw bruiloft naar een volgend niveau te tillen. Misschien heb je motivatie nodig, en staat de bruiloft op een ellenlange to-do lijst? Ik wil je aanzetten tot actie, met doable taken zodat je echt vooruit kunt.

Je kunt de aantekeningen van de afleveringen altijd teruglezen in een blog op mijn website. www.mrslake.nl en dan / plus het nummer van de aflevering. In dit geval is dat wwwmrslake.nl/1 Eventuele downloads kun je daar ook op vinden.

Maar nu ben je vast benieuwd naar mij!

En ik vertel je graag iets over mijzelf. Ik vertel graag iets over mijzelf. Ik ben Enyo en run sinds 2018 weddingplanbureau Mrs. Lake weddings. Ik ben getrouwd en heb 2 zoontjes van 4 en 2 jaar. Ik heb een achtergrond in marketing/communicatie en veel ervaring in het organiseren van zakelijke events bij internationale bedrijven.

Tijdens mijn studie wilde ik eigenlijk bladen maker worden, maar door de opkomst van het internet heb ik er toen voor gekozen om mij te richten op het organiseren van corporate events. Tijdens mijn afstudeerstage bij een market maker (beurs handelaar), zette ik als onderdeel van mijn afstuderen The RED department op. The Relationships Events Department.

Na mijn studie werd ik aangenomen bij het bedrijf en mijn job was het organiseren van de tofste feestjes en uitjes voor de voor het bedrijf. En bij dit bedrijf was the Sky the limit met ongelimiteerde budgetten, complete concepten. Ik heb er echt een toffe tijd gehad.

Na mijn eerste baan heb ik bij verschillende tech bedrijven gewerkt, en kwam zelfs bij Google Nederland terecht. Zakelijk events zijn anders, budgetten unlimited. maar targets ook hoog. En op een gegeven moment kwam daar de ommekeer… ik wilde iets veel persoonlijkers.

Je gaat me in deze podcast steeds meer leren kennen. En ik vertel je in deze eerste aflevering graag iets over onze eigen bruiloft. Mr. Lake en ik trouwden in 2015 met 600+ gasten en 32 man aan bruidspersoneel. Ik had nooit verwacht dat ik zo’n prinses was! En dat mijn droombruiloft er toentertijd zo uit zag! Met zoveel glitter! Maar ergens denk ik dat ik mij toen heb laten leiden door de invloeden om mij heen… de dingen die ik zag, ‘normaal vond’ vanuit cultuur en kerk en minder goed heb geluisterd naar de Enyo binnenin, die het eigenlijk helemaal niet zo groot wilde aanpakken en eigenlijk andere locatie wilde etc.

Ik heb geen spijt van onze bruiloft en kijk terug op een mooie dag, maar mijn ervaring motiveert mij juist om nog dieper te gaan met mijn fijne kleurrijke bruidsparen om de de echte trouwwensen naar boven te krijgen. Ik zie om mij heen dat er echt veel behoefte naar is om echt te trouwen op een manier die bij je past. Zodat de bruiloft is zoals jullie als stel zijn .

En het is mogelijk! Ik zie het bij alle stellen waarmee ik nu werk. Je kunt de culturele tradities en gebruiken omarmen op een manier die bij je past. Je mag zelf de volledige controle behouden over je bruiloft en niet kiezen voor iets dat “moet” omdat het zo hoort. En… je kan een bruiloft plannen binnen budget. kortom: Een bruiloft die is, zoals jullie zijn.

Wat doe ik als weddingplanner?

Ik plan volledige bruiloften voor kleurrijke koppels, ik neem dan de organisatorische last op mij en coördineer de trouwdag. Dit is geheel afgestemd op de wensen van het bruidspaar. Daarnaast geef ik advies aan bruidsparen tijdens het Bridal Breakfast adviesgesprek en daarnaast heb ik ook lanceer online groepsprogramma Jouw weddingplanner online waarin ik samen met jou, online een droombruiloft plan.

Ik vind het enorm leuk om bruidsparen is verschillende fases van de huwelijksplanning te inspireren, motiveren en verder helpen. Het is zo’n voorrecht om zo deel uit te mogen maken van één van de mooiste dagen van je leven! En nog mooier om het idee of die verborgen droom die je in je hoofd hebt, op papier te krijgen en te realiseren. Dat geeft me zoveel voldoening en het maakt me een enorm dankbaar mens.

Deze podcast is er voor jou! Ik wil naast je staan en je ondersteunen met het organiseren van jouw droombruiloft. Ik wil een platform creëren wat een veilige plek is voor jou als kleurrijke bruid en inspiratie delen die ook past bij jouw cultuur, idealen en omgeving. Ik zeg het tegen al mijn bruidsparen, je kunt genieten van de huwelijksplanning en onbezorgd zijn op je trouwdag. Laat me jou in deze podcast helpen.

Ik sta met deze podcast aan het begin van een hele mooie reis en ontwikkeling binnen mijn bedrijf. Je kunt mij enorm helpen door je te abonneren op deze podcast, en in de toekomst een review achter te laten als je de podcast waardeert en er iets van leert. De volgende afleveringen staan al voor je klaar en ik hoop je te zien in aflevering twee!

Beluister de podcast

Home » Blog: Trouwtips, Inspiratie & Bruidsreportages » Welkom bij de Bridal Breakfast Show